Hoidot

Perusteellinen jalkahoito 58e

Jalkojen tutkiminen, kylvetys, kovettumien/ känsien /kynsiongelmien hoito, tehorasvaus rentouttavalla hieronnalla, kynsiöljy sekä omahoito-ohjeet jalkojen kotihoitoon. Hoitoaika 60 min. Varaathan 90 minutin ajan, jos hoitoväli on pitkä ja useampi vaiva on kertynyt hoidettavaksi.

Työläiden jalkojen hoito 68e

Hoitoaika 90 min. Kun jaloissa on paljon hoidettavaa (esim. ongelmalliset kynnet+  halkeilevat kantapäät+ känsiä) eikä tunnin hoitoaika riitä kaikkeen. Ky

Täsmähoito 45e

Jalkojen tutkiminen, kylvetys, tietyn jalkaongelman hoito, esimerkiksi muutaman sienikynnen ohennus tai vaikka känsänpoisto, tehorasvaus ja omahoito-ohjeita. Hoitoaika 45 min.

Pikahoito 33e

30 minutin aika vain sovitusti esim. syylän uusintahoito tai sienikynnen ohennus. Ensimmäisellä kerralla varaa aina 45 minutin Täsmähoito tiettyä vaivaa varten, ettei aika lopu kesken.

Intialainen päähieronta Perusteellisen jalkahoidon yhteydessä 25e (norm. 33e)

35 min.rentouttava,  rauhoittava ja verenkiertoa elvyttävä lempeä hieronta. Intialaisessa päähieronnassa yhdistyvät vanhat Intialaiset tekniikat ja länsimainen hieronta. Hierottavan istuessa tuolilla käsitellään hartiaseudun, niskan, pään alueet. Pään alueen vammat ja jotkut sairaudet ovat esteenä käsittelylle. Kysy lisää jos epäröit hoidon sopivuutta.

Käsien parafiinihoito 15e jalkahoidon yhteydessä

Jalkahoidon yhteydessä tehokkaasti lämmittävä ja ihoa kosteuttava käsihoito. Suositellaan erityisesti nivelkipuihin, reumaatikoille, nivelrikkoon tai käsien kuivalle iholle.

Jalkojen rentoutushieronta 30min 30e

Jalkojen rentouttava hieronta polvesta alaspäin.

Syylienposto koaguloimalla 50e/krt

Koagulointilaitteella syylien pohjalla olevat verisuonenpäät käsitellään steriilillä, kuumalla neulanpäällä jolloin syylän proteiinit sakeutuvat ja syyläkudos tuhoutuu pikkuhiljaa. Vaikeat, pitkään jalkapohjan painealueilla olleet syylät vaativat 2-3 käsittelykertaa. 

Podofix kynnenoikaisuhoito 55e/kynsi, 2 kynttä 75e. Jalkahoidon yhteydessä 25e/ kynsi

Podofix- menetelmä on kivuton ja tehokas keino kipeästi sisäänpäinkasvaneen kynnenreunan nostamiseen kynsiuurteesta sekä kynnen kasvutavan ohjaamiseen. Muoviliuska liimataan kynteen ja kiristetään jousta sen sisällä. Hoito uusitaan aluksi 6 viikon välein ja sen jälkeen tarvittaessa harvemmin. Hoito tehoaa jo ensimmäisen liuskan ollessa paikoillaan.Suositus on, että hoitoa jatketaan säännöllisesti noin 6 kuukautta.

 

Kortti- tai käteismaksu. Peruutathan aikasi ajoissa, peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.