Jalat kannattelevat meitä koko elämämme, taaperosta vanhuuteen ja ansaitsevat välillä tulla hoidetuksi. Jalkahoito virkistää väsyneitä jalkoja ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja sopii siksi myös itsensä hemmotteluun. Jalkahieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa jalkaterän lihasten liikkuvuutta ja elvyttää verenkiertoa.
 
Valittavanasi on eri pituisia ja hintaisia jalkahoitoja tarpeesi mukaan. Palveluihini kuuluu myös kuivaa ihoa kosteuttava ja niveliä syvälämmittävä parafiinihoito käsille sekä kokonaisvaltaisesti rentouttava Intialainen päähieronta.
Lahjakortti jalkahoitoon on aina pidetty lahja kaikenikäisille ja sen saat tilattua postin kautta, sähköpostitse tai sovitusti hoitolasta.
 
Olen jalkojenhoitoon suuntautunut, Valviran alainen lähihoitaja ja teen jalkahoitoa terveyden näkökulmasta, huomioiden asiakkaani kokonaisvaltaisen terveydentilan. Kynsien lakkaamisen jätän siis kauneudenhoidon ammattilaisille. Tampereen kaupungin sairauskassa hyväksyy kaikki Valviran rekisteröimät jalkahoitajat korvauksen piiriin. Jalkahoidon voit maksaa myös hyvinvointi- ePassilla. Tarkistathan kuitenkin, että työnantajasi ei ole rajannut siitä jalkahoitoa pois.
 
Jos kipeä känsä tai syylä painaa, kantapäät halkeilevat tai kynnet paksuuntuvat ikävästi, apu löytyy jalkahoidosta. Teen myös kynnenoikaisuhoitoa Podofix- menetelmällä sisäänkasvavaan kynteen. Monet asiat vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin kuten jalalle sopivat kengät ja sukkamateriaali, raajojen verenkierto ja mahdolliset asentovirheet. Monet sairaudet, kuten diabetes, reuma ja psoriasis vaikuttavat jalkaterveyteen mm. verenkierron, asentomuutosten ja iho-ja kynsimuutosten kautta. 
 
 
Hoitolani on Tampereen ydinkeskustassa Keskustorin laidalla ja on auki varausten mukaan, pääsääntöisesti arkisin klo 10-18. Puhelimitse minut saa kiinni arkiaamuisin klo 8-10.
 
Tervetuloa hoitoon!
 

 

Hyvää hoitoa jaloillesi