Yhteystiedot

Kätevimmin varaat hoitoajan nettiajanvarauksella kohdasta Ajanvaraus. Varaus on onnistunut kun saat vahvistusviestin sähköpostiin. Varauksen voit peruuttaa netin kautta vielä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myös ajan perumisesta saat vahvistusviestin. Peruuttamattomasta ja samana päivänä perutusta hoitoajasta veloitetaan 50% hinnasta.

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta niin kannattaa kysyä puhelimitse peruutusaikoja ja mahdollisia ilta-aikoja. 

Puhelimitse minut saa parhaiten kiinni arkiaamuisin klo 8-9.30 / 040 6761814. En voi vastata puhelimeen hoitojen aikana  mutta soitan sinulle takaisin heti kun voin. Voit myös laittaa tekstiviestiä tai meiliä niin otan yhteyttä. jalkahoitaja.emmilotta@gmail.com.

Osoite on Kirkkokatu 8 E 39 Keskustorin laidalla Palanderin talon toisessa kerroksessa. Kirkkokatu lähtee Hesburgerin kulmalta Laukontoria kohti ja hoitola on kadun yläpäässä, melkein vastapäätä vanhaa bussipysäkkiä. Alaovi löytyy parvekkeiden alta. Parkkipaikkoja löytyy ainakin Laukontorilta (2. vyöhyke ark.8-18 la 8-16)

Rollaattorin kanssa pääsee lähes esteettömästi (kaksi askelmaa ennen hissiä) sisäpihan portin kautta. Mainitsethan tämän varatessasi niin tulen portille vastaan.

 

Tervetuloa!