Hoidot

Perusteellinen jalkahoito 63 e

Jalkojen tutkiminen, kylvetys, kovettumien/ känsien /kynsiongelmien hoito, tehorasvaus rentouttavalla hieronnalla, kynsiöljy sekä omahoito-ohjeet jalkojen kotihoitoon. Hoitoaika  50-60 min jaloista riippuen .Varaathan pidemmän ajan (Työläiden jalkojen hoito), jos hoitoväli on venynyt liian pitkäksi ja useampi vaiva kertynyt hoidettavaksi.

Työläiden jalkojen hoito 80 e

Hoitoaika 80-90 min tarpeen mukaan. Kun jaloissa on paljon hoidettavaa, esimerkiksi ohennettavat sienikynnet, kovettumia ja useampi syvälle painunut känsä. 

Täsmähoito 51 e

Tietyn jalkaongelman hoito, silloin kun et tarvitse kokonaista jalkahoitoa. Esimerkiksi kynsien leikkaus ja muutaman sienikynnen ohennus tai vaikka känsänpoisto. Tehorasvaus ja omahoito-ohjeet. Hoitoaika 40 min.

Intialainen päähieronta Perusteellisen jalkahoidon yhteydessä 30 e (norm. 35)

35 min.rentouttava,  rauhoittava ja verenkiertoa elvyttävä lempeä hieronta. Intialaisessa päähieronnassa yhdistyvät vanhat Intialaiset tekniikat ja länsimainen hieronta. Hierottavan istuessa tuolilla käsitellään hartiaseudun, niskan, pään alueet. Pään alueen vammat ja jotkut sairaudet ovat esteenä käsittelylle. Kysy lisää jos epäröit hoidon sopivuutta.

Käsien parafiinihoito 22 e jalkahoidon yhteydessä

Jalkahoidon yhteydessä tehokkaasti lämmittävä ja ihoa kosteuttava käsihoito. Suositellaan erityisesti nivelkipuihin, reumaatikoille, nivelrikkoon tai käsien kuivalle iholle.

Jalkojen rentoutushieronta 30  min 35e

Jalkojen rentouttava hieronta polvesta alaspäin.

Syylienposto koaguloimalla tai Verrutop- hapolla 45 e/krt

Koagulointilaitteella syylien pohjalla olevat verisuonenpäät käsitellään steriilillä, kuumalla neulanpäällä jolloin syylän proteiinit sakeutuvat ja syyläkudos tuhoutuu pikkuhiljaa. Verrutop taas on kolmen hapon yhdistelmä ja kivuton syylänhoitomenetelmä joka toistetaan 7-14 vrk välein. Vaikeat, pitkään jalkapohjan painealueilla olleet syylät vaativat useamman käsittelykerran. Sopiva hoitomuoto valitaan hoitokäynnillä syylän ja toideiden mukaan. Syylä on virusperäinen hyvänlaatuinen ihomuutos, eikä sen parantumisesta voi antaa varmoja takeita. Todennäiköisimmin hoito tehoaa tuoreisiin syyliin. Pitkään jalan painealueella kehittyneet syylät vaativat useamman käsittelyn.

Podofix kynnenoikaisuhoito 53 e/kynsi, 2 kynttä 78 e. Jalkahoidon yhteydessä 28e/ kynsi

Podofix- menetelmä on kivuton ja tehokas keino kipeästi sisäänpäinkasvaneen kynnenreunan nostamiseen kynsiuurteesta sekä kynnen kasvutavan ohjaamiseen. Muoviliuska liimataan kynteen ja kiristetään jousta sen sisällä. Hoito uusitaan aluksi 6 viikon välein ja sen jälkeen tarvittaessa harvemmin. Hoito tehoaa jo ensimmäisen liuskan ollessa paikoillaan.Suositus on, että hoitoa jatketaan säännöllisesti noin 6 kuukautta.

 

Kortti- tai käteismaksu sekä ePassi (hyvinvointi) Peruutathan aikasi ajoissa, peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.